|||-> BaŞaRı TaBLoSu <-|||
Haftanın Üyesi Haftanın Moderatörü Haftanın Yöneticisi
Haftanın Üyesi : haftanın üyesi aranmaktadır
Haftanın Moderatörü : haftanın moderatörü aranmaktadır
Haftanın Yöneticisi : Armagan
+ GizEmLiyAzaR Kültür ve Sanat Dünyası | İslam, Hadis-i Şerifin Önemi,Amel - papatyanın faydaları ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! ,emo nickler, kapalı gelinlikler, Dini Konular, hadisin önemi, İtikat, kpss baraj puan, Aile Hayatı, şarkı sözleri ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! , İslam ( Dini ) Programlar » Forum » Gizemli-Yazar Extra » Ana Sayfa Haberleri (Moderatör: GizEmLiyAzaR)
 Olimpiyatta 3 madalya kazanan okul

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Olimpiyatta 3 madalya kazanan okul  (Okunma Sayısı 212 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Mayıs 07, 2008, 03:01:46 ÖS »
İlahiyat

Grup İlahiyat

Onursal Üye

*

Üye No : 8

Konu  : 1344

Rep Puanı: 63

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

İstanbul'da düzenlenen Sosyal Bilimler Olimpiyatı'ndan 3 madalya ile dönen Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarına ve Nazilli'ye büyük gurur yaşattı. 
Türkiye'nin sosyal bilimler alanındaki tek organizasyonu olan Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nda (SOBİO) ödül kazananlar belli oldu. Geleceğin fikir adamı, lider, idareci ve entelektüellerinin önünü açacak olan olimpiyata Türkiye'nin 43 ilinden 708 çalışma katıldı.

Ön elemenin ardından finale kalan 319 ilköğretim öğrencisi forum, takdim, istatistik, proje ve sahne sanatları kategorilerinde madalya için ter döktü.

Bu yıl 7.'si düzenlenen Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nın finali İstanbul Fatih Koleji Beykent Kampüsü'nde yapıldı. Jürinin değerlendirilmesinin ardından Çemberlitaş Fırat Kültür Merkezi'nde ödül töreni düzenlendi. Olimpiyatlarda Özel Aydınlık İlköğretim Okulu öğrencilerinden İrem Nur Kaya, forum kategorisinde "Yeni Sınav Sisteminin Değerlendirilmesi" adlı sunumuyla altın madalya, Esra Liya Özsoy, takdim kategorisinde "Ermeni Meselesi" adlı sunumuyla bronz madalya, M. Hüdai Ayçiçek ve
Kerem Tülek, proje kategorisinde "Klima Sularının Değerlendirilmesi" adlı projeleriyle bronz madalya kazandılar.

Okul Müdürü Adil Özçetin, öğrencilerimizin aldığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek "Öğrencilerimin başarıların devam edeceğine olan inancının her zamanki gibi bugün de tamdır. Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha yürekten kutluyorum" dedi.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc
|Basit Görünüm|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|yemek tarifleri |
Design by Humanporkrind
Bu Sayfa 0.129 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu

Web sitemizdeki konular ve konu başlıkları Editörlerimiz tarafından incelenmekte, Warez Program ve Serial arşivi gibi illegal olan dosyaları silmekteler. Gözümüzden kaçırdığımız veya göremediğimiz illegal konuları İletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Açılan Bütün başlık ve içerikler üyelerin kendilerine ait olup sitemiz sorumluluğunda değildir.

Counter