|
|
 |
|
|
Arif Susam - Beddua
Dilerim tanrıdan, gülmesin yüzün Gönlüne eş olsun, dert ile hüzün Huzura ermesin, benliğin özün Benden başkasını, seversen eğer
Özleyen arayan, soran olmasın Acılar bitmesin, çilen dolmasın Gönül yaraların, deva bulmasın Benden başkasını seversen eğer
Sevgiden şevkatten, mahrum kalasın Eşinden dostundan, hep ah alasın Cennetten kovulan, tek kul olasın Benden başkasını, seversen eğer
Özleyen arayan, soran olmasın Acılar bitmesin, çilen dolmasın Gönül yaraların, deva bulmasın Benden başkasını seversen eğer
Arif Susam - Bitmiyor Geceler Alışkın değilim sensiz kalmaya Alışkın değilim bu ayrılığa Sesin yok kokun yok sıcaklığın yok Bildiğim tadın yok dudaklarımda
Geçmiyor geceler olmayınca yanımda Doğmuyor güneşin penceremden odama Üstelik sarhoşum kadehim son yudumda Geçmiyor geceler sen olmayınca
Hasretle bekledim yollara baktım Ümit kapısını açık bıraktım (gönül kapısını açık bıraktım) Tükenmek bilmedi sabrım inancım Dönmelisin artık sana mutacım
Arif Susam - Duydum Evleniyorsun Duydum evleniyormuşsun sevgilim Söyle düğününe davetli miyim Seni beyaz gelinlikle görmek isterim Sonra bu diyardan çeker giderim
Haram olsun bana gülmek bir daha Haram olsun bana sevmek bir daha Açtım ellerimi yüce allah'a Sana mutluluklar diler giderim
Belki ıslanacak yorgun gözlerim Korkma kimse görmez hemen silerim Çiçeğini veririm tebrik ederim Sonra bu diyardan çeker giderim
Arif Susam - Düğünümüz Mahşere Kaldı
başında bir duvak gözünde seller bu halinle nasıl gelin ederler benim sevdiğimi hiçmi bilmezler desene sevgilim herşey masaldı bizim düğünümüz mahşere kaldı kahrettim sevgilim inan duyunca yalancıymış o fal baktığım gonca ne hayaller kurdum yıllar boyunca desene sevgilim herşey yalandı bizim düğünümüz mahşere kaldı hani söz kesmiştik aramızda biz hani hiç bitmezdi bizim sevgimiz ne yazık bozuldu aşk yeminimiz desene sevgilim herşey masaldı bizim düğünümüz mahşere kaldı [Nakarat]
Arif Susam - Dün Gece Resmini Ateşe Attım Dün gece resmini ateşe attım Yanarken bir mahsun bakışın vardı Alevler sardı hemen seni kıskandım Pişmanım sevgilim çaresiz kaldım
Hergün aynı yerde buluşuyorduk Gelecek günleri konuşuyorduk Ayrılırken bana resim vermiştin Sana bir hatıra kalsın demiştin
Kırılsın ellirim atmaz olaydım Ben seni değilde kendimi yaktım Yıllardır ben sensiz aşk ateşinlşe İşte bak sevgilim böylesi yandım
Hergün aynı yerde buluşuyorduk Gelecek günleri konuşuyorduk Ayrılırken bana resim vermiştin Sana bir hatıra kalsın demiştin
Arif Susam - Evlilerde Sevebilir Askimiz bir günahsa ne olacak bu halimiz Bize hayat veriyor yasak olan bu sevgimiz Kinamayin bizi dostlar evliler de evliler de sevebilir Unuttugu duygulari yeniden tadabilir Yeniden tadabilir yeniden tadabilir
Askimiz bir günahsa ne olacak bu halimiz Bize hayat veriyor yasak olan bu sevgimiz Bize hayat veriyor yasak olan bu sevgimiz
Kinamayin bizi dostlar evliler de sevebilir Unuttugu duygulari yeniden tadabilir Kinamayin bizi dostlar evliler de evliler de sevebilir Unuttugu duygulari yeniden tadabilir
Belki bir gün yollarimiz istemeden ayrilacak Askimizin hatirasi bu sarkiyla yasayacak Bu sarkiyla anilacak bu sarkiyla yasayacak bu sarkiyla yasayacak
Belki bir gün yollarimiz istemeden ayrilacak Askimizin hatirasi bu sarkida yasayacak Askimizin hatirasi bu sarkida yasayacak
Pisman olma sen bu askta evlilerde sevebilir Unuttugu duygulari yeni bastan tadabilir Kinamayin bizi dostlar evliler de evliler de sevebilir Unuttugu duygulari yeniden tadabilir
Arif Susam - Falda Sen Çıktın Yagmurlardan buluttan, ruzgarlardan gızlerım Askımı ben kendımden, senden bıle gızledım Kuruyan yaprak gıbı, dokulsede hıslerım Askımı ben kendımden, senden bıle gızlerım
Bır dınlesen kalbımı Bır dınlesen ne olur Sen seversen sevgılım Gecenler unutulur Olanlar unutulur
Acı hasret ve keder, ayrılıgın arkası Yıne falda sen cıktın, yokkı senden baskası Senelerdır dılımde, senden hasret sarkısı Yıne falda sen cıktın, yokkı senden baskası
Arif Susam - Hep Senin İçin Dilimde beddua, gönlümde acı Benim şu halimden daha beter ol Nasılda bıraktın yıktın dünyamı Goncası açmayan gülden beter ol
Seni sevdim diye deli dediler Aldırmadım seni sevdiğim için Bırakırda bir gün gider dediler Kırdım dostlarımı hep senin için
Gündüzün gecelerine karışsın Dilerim kısmetın kapalı kalsın Bende bu acılar tükenmedikçe Senide bitmeyen acılar sarsın
|