|||-> BaŞaRı TaBLoSu <-|||
Haftanın Üyesi Haftanın Moderatörü Haftanın Yöneticisi
Haftanın Üyesi : haftanın üyesi aranmaktadır
Haftanın Moderatörü : haftanın moderatörü aranmaktadır
Haftanın Yöneticisi : Armagan
+ GizEmLiyAzaR Kültür ve Sanat Dünyası | İslam, Hadis-i Şerifin Önemi,Amel - papatyanın faydaları ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! ,emo nickler, kapalı gelinlikler, Dini Konular, hadisin önemi, İtikat, kpss baraj puan, Aile Hayatı, şarkı sözleri ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! , İslam ( Dini ) Programlar » Forum » Site Faaliyetleri » FaaLiYeTLeRiMiZ » ÖzGün GöRüş (DoKunuLMazLaR) (Moderatör: GizEmLiyAzaR)
 öz eleştiri

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: öz eleştiri  (Okunma Sayısı 201 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Şubat 04, 2008, 02:36:57 ÖS »
zera

Yeni Üye

*

Üye No : 150

Konu  : 25

Rep Puanı: 9

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

arkadaşalar sizdemn kendinizi eleştirmenizi istesem olumsuz yönde ne kadar dürüst olursunuz varmı kendinizde beyenmediğiniz olumsuz özellikleriniz.sonuçta kimse dört dörtlük deil....Cvplarınızı bekliyorum

sen benim yitik bir yanımdın çocukça duygular beslediğim benim sandığım ama hiç benim olmayan
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2008, 03:40:21 ÖS »
GooDMüsLim

VATAN

Moderator

Çalışkan Üye

*

Üye No : 2

Konu  : 36

Rep Puanı: 109

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Evet dediğin gibi zeracım kimse dört dörtlük değil ama hiçkimse cesaret edipte sevilmeyen tarafını pek açığa vurmaz hatta kabul etmez ama bi insanın kendisini olumsuz yönüyle eleştirmesi gerçekten büyük bir cesaret. ben şahsen bu cesareti burda göztericem coolsmiley

Kendimi olumsuz olarak eleştiricek olursam eleştirilecek tarafım şu: ben herhangi bir olayda çok çabuk parlarım şöyle ki; bi saman gibi yani çabuk alevlenir çabuk sönerim. Ama işte bu durumlarda biraz fazla kalp kırıyorum. biraz gaddarım asla affetmem hayatımda bana bir kişi bir kere hata yapar ikincisine fırsat vermem. çok açık sözlüyüm kimsenin arkasından konuşmam iyide olsa kötüde olsa direk yüzüne söylerim bu huyumdan dolayıda biçok kişiyi kaybetmişimdir. ama nedendir bilinmez ama yinede çok seviliyorum huyum kurusun yaaa angel coolsmiley

güzel bi paylaşımdı zeracım emeğine sağlık tşk+rep devamını bekliyoruz yanaktan öpücük

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2008, 04:39:20 ÖS »
İlahiyat

Grup İlahiyat

Onursal Üye

*

Üye No : 8

Konu  : 1344

Rep Puanı: 63

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

ben eleştiriye olumlu bakarım,faydalıdır.
ben de eleştiriyim kendimi biraz  Cheesy
eleştirilecek çok yönüm var belki ama ben aklıma gelenleri yazıyım
mesela ben çoğu kez maymun iştahlıyımdır.bi hevesle başlarım bi işe(tabi çok önem verdiğim konularda değil bi de zorunlu olanlarda)ama çok geçmeden bırakıyorum.bunu sevmiyorum ama napıyım huy  Grin
sonra kızdığım zaman kırıcı oluyorum istemediğim şeyler söyleyebiliyorum.ama karşı tarafın olumlu bi davranışı kızgınlığımı alabiliyor.
bi de annem ters cevap verme insanlara der.ama ben her zaman ters vermemki.ben bi örnek veriyim siz karar verin  Cheesy
bugün hastaneye gittik,kan fln verdim.benim kanım zor pıhtılaştığı için kan bi süre durmadı.onu silmekle meşgulken hemşirenin biri"ordaki bayan ne bekliyor" dedi. (zaten karnım aç,üstüm başım kirlenmiş,hastanelerden ve kokularından nefret ederim) o da öyle diyince "ne olcak otobüs bekliyorum" dedim.o da biraz bozuldu tabi ama napıyım sanki görmüyomuş gibi ne soruyo o da,kolumu siliyorum.cevabını bildiği soru sormasın.
başka aklıma gelmiyor ama daha eleştirilecek çok şey vardır ben de.nese yeter bu kadar

« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2008, 08:07:32 ÖS »
nlbnt

Yeni Üye

*

Üye No : 99

Konu  : 29

Rep Puanı: 5

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

bende herseyin kısa yolu varken uzun ve garanti yolunu secerim bu yüzden cok zamn kaybederim  bide cok sabırlıyım bendeki sabır sabır tasında bile yok
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2008, 10:05:19 ÖÖ »
ZeNdE_Ru

Çalışkan Üye

Üye No : 64

Konu  : 439

Rep Puanı: 50

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

ya ben dört dörtlük değilim ama üç üçlüğüm ben hangi yanımı sevmem dersen yerinde olmayan bir lafı  aksi  bir zamanda söylemek  angel  angel  angel  angel  Roll Eyes
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc
|Basit Görünüm|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|yemek tarifleri |
Design by Humanporkrind
Bu Sayfa 0.107 Saniyede 36 Sorgu ile Oluşturuldu

Web sitemizdeki konular ve konu başlıkları Editörlerimiz tarafından incelenmekte, Warez Program ve Serial arşivi gibi illegal olan dosyaları silmekteler. Gözümüzden kaçırdığımız veya göremediğimiz illegal konuları İletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Açılan Bütün başlık ve içerikler üyelerin kendilerine ait olup sitemiz sorumluluğunda değildir.

Counter