|||-> BaŞaRı TaBLoSu <-|||
Haftanın Üyesi Haftanın Moderatörü Haftanın Yöneticisi
Haftanın Üyesi : haftanın üyesi aranmaktadır
Haftanın Moderatörü : haftanın moderatörü aranmaktadır
Haftanın Yöneticisi : Armagan
+ GizEmLiyAzaR Kültür ve Sanat Dünyası | İslam, Hadis-i Şerifin Önemi,Amel - papatyanın faydaları ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! ,emo nickler, kapalı gelinlikler, Dini Konular, hadisin önemi, İtikat, kpss baraj puan, Aile Hayatı, şarkı sözleri ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! , İslam ( Dini ) Programlar » Forum »  » Güncel Haberler » Siyasi Haberler
 'Cumhuriyet mitingleri doğru değildi'

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 'Cumhuriyet mitingleri doğru değildi'  (Okunma Sayısı 103 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Ocak 21, 2008, 04:06:38 ÖÖ »
IreM

Çalışkan Üye

Üye No : 6

Konu  : 1131

Rep Puanı: 277

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde CHP'nin de destek verdiği cumhuriyet mitinglerini doğru bulmadığını söyledi ve ekledi:

Sarıgül, "Benim felsefem ulusal birlik. Bayrağımızdan ayrılmadan toprağımızdan ayrılmadan yaşamalıyız." dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Suriçi Grubu tarafından Golden Hıll Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı. Katılımcıların sorunlarını dinleyen Sarıgül, burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yüklendi. Baykal'ın laiklikle uzaktan yakından ilgisinin olmadığını savunan Sarıgül, "Baykal'ın tek terdi koltuğunu korumak" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde düzenlenen cumhuriyet mitingleri ile ilgili görüşlerini de anlatan Sarıgül, "Bu mitingleri doğru bulmadığımı ifade etmek isterim" diye konuştu. Yaşamı boyunca felsefesini ulusal birlik olarak belirlediğini dile getiren Sarıgül, "Bayrağımızdan ve toprağımızdan ayrı bir şey düşünemeyiz" dedi. Atatürk ilkelerine lafta değil; projede önem verilmesi gerektiğini kaydeden Sarıgül, "Atatürk ne diyor; 'beni övmeyi bırakın iş yapın' diyor. Atatürk gelse şimdiki partililere dese; 'Benim kurmuş olduğum partiyi halktan da uzaklaştırmışsın, haktan da uzaklaştırmışsın. 25 yıldır burada oturuyorsun. Sen ne iş yapıyorsun burada?' dese ne olacak. İşte ben size bunu diyorum. Bunu dediğim için de başıma gelmeyen kalmadı. 3 defa mahkeme kararı ile döndüm 4. defa mahkeme tarafından ihraç edildim." şeklinde konuştu.

CİHAN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc
|Basit Görünüm|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|yemek tarifleri |
Design by Humanporkrind
Bu Sayfa 0.214 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu

Web sitemizdeki konular ve konu başlıkları Editörlerimiz tarafından incelenmekte, Warez Program ve Serial arşivi gibi illegal olan dosyaları silmekteler. Gözümüzden kaçırdığımız veya göremediğimiz illegal konuları İletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Açılan Bütün başlık ve içerikler üyelerin kendilerine ait olup sitemiz sorumluluğunda değildir.

Counter