|||-> BaŞaRı TaBLoSu <-|||
Haftanın Üyesi Haftanın Moderatörü Haftanın Yöneticisi
Haftanın Üyesi : haftanın üyesi aranmaktadır
Haftanın Moderatörü : haftanın moderatörü aranmaktadır
Haftanın Yöneticisi : Armagan
+ GizEmLiyAzaR Kültür ve Sanat Dünyası | İslam, Hadis-i Şerifin Önemi,Amel - papatyanın faydaları ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! ,emo nickler, kapalı gelinlikler, Dini Konular, hadisin önemi, İtikat, kpss baraj puan, Aile Hayatı, şarkı sözleri ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! , İslam ( Dini ) Programlar » Forum » Site YazaRımız » GizEmLi_yAzaR Fun Clup (Moderatör: GizEmLiyAzaR)
 GizEmLi_yAzaR_Fun_CLuP

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GizEmLi_yAzaR_Fun_CLuP  (Okunma Sayısı 3357 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Aralık 05, 2007, 05:40:14 ÖÖ »
sitesahibi

GizEmLiyAzaR

Administrator

Yeni Üye

*

Üye No : 1

Konu  : 26

Rep Puanı: 1010

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar
Bu Gün Allah İçin Ne Yaptın ?

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın adı ile başlarım salat ve selam onun resulune ehlibeyti ve sahabeyi kiramı ve aline ve sevdiklerine ve sevenlerine tüm nuru revani nuru muhammed efendimizin ümmeti'nin üzerine olsun...

Sizlere kendimi elimden geldiği kadar tanıtmaya çalışacağım Ben GizemLi_YazaR Ankara' zübeyde hanım doğum hastanesinde dünyaya gözlerimi açtım aslen ise Çankırılıyım...İlk okulu doğduğum çevredeki yıldırım beyazıt ilk öğretim okulunda okudum bizimçevremiz biraz duzensizdi o yıllara şöyle dönüp bir baktığımda gördüğüm şuydu aslında insan'ın yaşadığı çevrenin ne kadar kötü olsada insan'ın içindeki olan Allah C.C Sevgisi Onu her türlü tehlikeden koruyordu şüphesiz belki duymuşsunuzdur ankarada / çinçin yenidoğan örnek plevne atıpbey taraflarında yetişmeme rağmen ki buralar pek tekin yerler değildir her türlü yanlışlıkların yapılmaması gerek şeylerin yapıldığı bir yerdi burası ama yinede hiç birşey benim Allah Sevgisi ile büyümeme engel olamamışdı.
Küçüklüğüm de camiyi Rabbim'in evini çok severdim bunun içindir ki küçüklüğüm'ün büyük bir çoğunluğu bu tür yollarda geçmiştir...Kesinlikle yetişme tarzımda benim etkim olduğu kadar family'min Smiley yani ailemin rengide büyükdü Abim beni hep camiye götürürdü o zamanlar anlamazdım sağıma soluma bakardım ama anladığım bir şey vardı çok farklı geliyordu bana gizemim belkide taa o yaşlarda başlamıştı birmüddet sonra camilerde ezan okumaya başladım bazen şaşırdım olur kızarır ve utanırdım ama biliyordum bir gün cok güzel ezan okuyacaktım arkadaşlarım gibi oyunlarda oynardım ama ezan okunun ca abdets alır camiyede giderdim yani ibadet insanın eğlenmesine engel değil !!! ta oyaşlarda bile sürekli sohbetlere gider büyüklerimden bilgiler öğrenir 6 veya 7 yaşındayken bile insanlara selam vermeyi esirgemezdim yaşım küçük dü belki ama olayın ciddiyyeti'nin farkındaydım yıllar geçmişti zaman durdurulamıyor ellerim ve ayaklarım büyüyordu bununla beraber yüreğim ve sevgim de dinimi daha iyi anlamaya başlamış namazlarımı daha iyi kılıyordum kaçırdıklarımda oluyor du tabi ama kaza yapıyordum artık ilk okulu okuduğum okulda şimdi ortaokula başlamıştım ve derken lise derken üns sınavı derken derken derken ankarada baya bir yer değiştirmiştik taşınıyorduk örneğin mamak keçiöğren boğaziçi gibi vs. yerler de yaşadıgım yerler arasındaydı içimde ve ve çevremde şaşırırlardı bana dineolan sevgim bana arab dilve edebiyat bolumu gramerini okumamı sağlamıştı okuduğum kuran'ı tam manası ile anlamak hayali ile yaşıyorum.... şu an ankarada burda ismini geçirmediğim bir yerlerdeyim Sevgi ve dua ile kalınız...

GİZEMLİ YAZAR KİMDİR:

Sevgili dostlar her şeyden önce normal ilim heveslisi bir insn hetr insan gibi benimde ideallerim ve hedeflerim var şu an için tek hedefim ve odaklandığım nokta ilim ve bilim adamı olup insanieyete öldükden sonrada bir eser bırakabilmek ki beni en cok mutlu eden şey öğendigim yararlı bir ilimi insanlarla paylaşmakdır ve Hayat insanlar için başlı başına bir çelişkidir hedefsiz insan duraksar durar kararsızlık çelişkiye sebebiyettir..Yazıtlarımı yazarken en büyük ilham kaynağım yaratılmış kainat da görüdüğüm herşeydi ama bana o ilhamı veren yüce Allah'dır...Bence Dünyada herkez dildiğişekilde mutlu olabilir benim için mutluluk iki kısımdır benim gönül dünyamda dünyada mutluk ahirette mutluluk bu rada dikkatli vemantıklıca düşünmek gerek beni en cok mutlu eden şey insanların yazılarımı okuması arakadaşlar dostlar misafirler beni çok mutlu ediyor evimde her gün misafir olsa yinede bıkmam.Gerçek bir mutlu olduğum o anı bilmek isterseniz hakkıyla huşu ile kılamasamda secdeye başı koyduğum zaman ki hissettiğim kulluk duygusu dostlar sizlere acizane bu konuda bir açıklama yapmak istiyorum 6 yaşından bu zamana dek kulluğu kafama kazıdım hayatım her safhasında dahi okul dönemimde bile namazımı kıldım kılmaya devam ediyorum dostlar bu yazdıgım şeyler bir anda kitap dan anlaşılacak gibi görülsede anlaşılmıyor portakala bakmakla portakalı tatmak birmidir sence yıllardır okudugum gördüğüm yaşantımı şimdi sizlere yansıtıyorum çünki inanın sizleriçok seviyorum İnsanlık öyle bir şey ki yaşama sevinci ve hüznü insanda yaşamının her anında görmek mümkün hayatta isteyipde yapamadığım çok şey var bazılarına inancım bazılarınada dunyevi olaylar engel olduysada gercekten sosyal olarak yaşayan bir insanım hayatda hiç doğduğuma pişman olmadım bir nevi gizli isyan var bu durumun içinde insanın gunahından dolayı tövbe edip allaha yaklaşması hoşdur diğer türlüsü isyandır kendime herzaman örnelk aldığım birileri vardır allah yolunda ilim sarfetmiş tüm peygamber varisleri yani alimler onlar herkezi üstadı sadece benim değil peki benim hayyattan korkularım yokmu? var tabi ki gizemli yazarın korkuları vardır okuduğum ilimi okuyamamak bir şeyin engel olması dinimi yaşayamamak bunlar en çok korkturklarım onun dışında yalnızlık pek sevdiğim bir şey değil birde yanlış anlaşılmak Allah C.C dan korkmak
sevgiğim şeyler ibadet etmek en başta bu sevgi ile olması gerek dunyalık olarak tatlıyı çok severim hemde nasıl bunu anlatamam bilgisayar oyunları oynarım bazen ama onda seçici olurum... Gizemli yazar Evlimi hayır sevgilisi varmı hayır bu zamanki kişiler gönlüme hitap edemiyorlar diyebilirim kolay kolay seven bir insan değilim ama sevdiğimde ucunda ölümde olsa giderim cok samimiyim bu kadar yeterli değilmi DostlaR sevgi ve dua ile sevgili GizEmLi_yAzaR_Fun_CLuP üyeleri

Sevgili GizEmLi_yAzaR_Fun_CLuP üyeleri gönül dünyama hoşgeldiniz sizlere geçmişim'den bir perde araladım ki sizleriçok seviyorum her şey gönlünüzce olsun sevgi ve muhabbetle kalınız...

Bütün bu Güzellikler siz ki Sevgi ve Saygı Dolu  www.GizEmLiyAzaR.com üyeleri için sevgi ve dua ile kalınız... emanet olunuz...
« Son Düzenleme: Ocak 08, 2008, 03:17:36 ÖS Gönderen: GizEmLiyAzaR » Logged

« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2007, 02:24:15 ÖS »
İlahiyat

Grup İlahiyat

Onursal Üye

*

Üye No : 8

Konu  : 1344

Rep Puanı: 63

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

saol sevgli gizemliyazar. inş seni hep böyle tanırız fotoğraflar baya tatlıymış bu arada  Smiley                                                                     
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 01:55:30 ÖS Gönderen: bengisu » Logged

« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2007, 04:13:53 ÖS »
grinch1987

Çalışkan Üye

Üye No : 42

Konu  : 590

Rep Puanı: 33

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

resımlerden anlasılan kuckken baya hayta bırıymıssın
Cheesy Afro

İmza Atmasını Bilmiyorum Parmak Basabilirim ?
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2007, 12:07:26 ÖS »
rekortmen

Yeni Üye

*

Üye No : 22

Konu  : 43

Rep Puanı: 16

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

tamamda bu gizemliyazar kaç yaşında  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2007, 02:24:01 ÖÖ »
ela_gozlum_41

Yeni Üye

*

Üye No : 87

Konu  : 0

Rep Puanı: 0

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

fotografta çok tatlı çıkmışsın ve kendini tanıtımında süper ama tek kafama takılan soru yaş?teşekkürler seni tanımak çok güzeldi.
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2007, 02:28:27 ÖÖ »
ela_gozlum_41

Yeni Üye

*

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

ya bide şimdiki halini göre bilsek arkadaşlar ben şimdiki halini ve yaşını merak ediyorum.
« Yanıtla #6 : Aralık 10, 2007, 02:33:40 ÖÖ »
Alem-i sır

Yeni Üye

*

Üye No : 16

Konu  : 48

Rep Puanı: 11

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Çok teşekkürler ve mutlu bir gelecek dileklerimle!..Hoş ve sağlıcakla kal  alkış

..söylesem..

İşte bak, sen ve ben..
Bilmem, nasıl söylesem
Selâm ve sevgilerimle,
Gönülden teşekkür
Diyerek söylesem?

Alm-i Sır

KALBİME!

Aşk, bir mühür basmak ise kalbe
Bende seni mühürledim kalbime.
Alem-i Sır
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2007, 05:31:41 ÖS »
OrHaNGazi

Çalışkan Üye

Üye No : 90

Konu  : 455

Rep Puanı: 61

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Paylaşım için Sagol!!! Allah razı olsun... ( Fazla Merak İyi Değildir Arkadaşlar) Grin
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2007, 04:17:44 ÖS »
ela_gozlum_41

Yeni Üye

*

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

haklısın ama insan ginede merak ediyo
« Yanıtla #9 : Aralık 11, 2007, 06:35:54 ÖS »
mavi

Onursal Üye

Üye No : 29

Konu  : 1522

Rep Puanı: 50

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar
Eylülde gel demiştim

sağol gizemli yazar kendini tek kelimeyle  harika anlatmışsınn ben aslında fazla merak etmiyorum seni hayalimde canlandırdığım gibi kalmanı istiyorum açıkçası. resimlerdede çok tatlısın ayrıca...

« Yanıtla #10 : Aralık 11, 2007, 06:54:09 ÖS »
nur

Yeni Üye

*

Üye No : 58

Konu  : 19

Rep Puanı: 13

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

saol kendini tanıttığın için bende merak etmiyorum seni önemli olan kalbinin temizliği
« Yanıtla #11 : Aralık 12, 2007, 09:20:35 ÖS »
SonDamLa

GöNüLLü

Profosyonel Üye

*

Üye No : 390

Konu  : 1519

Rep Puanı: 52

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar
*Gittin AMA Bitmedin*

VAlla ben merak etmiyorum desem yalan our
COk hemde merak ediyorum yani
Yasi kac? Filan insan merak ediyor istemeyerekte olsa bende öyle
GÜzel anlatmissinda birde simdiki halini koysan tam oalcak Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Kizma ha bana aglarim yoksa Smiley Smiley

B€n bir başkasını sahiplenirk€n
S€n bir başkasının gözl€rin€ bakacaksın ...
Yıllar böyl€ akıp giderk€n
Sanmaki b€nsiz mutlu olacaksın !!!

gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim hep yanında..
çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takma..
« Yanıtla #12 : Aralık 13, 2007, 12:22:15 ÖÖ »
Emo

EmO

Çalışkan Üye

Üye No : 11

Konu  : 419

Rep Puanı: 55

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Gizemlidir ne yapsa yeridir adı üstünde gizemli işte merak edin ben şahsen fazla merak etmem kendisini zaman geçtikçe tanıcaksınız belki daha yakından kimbilir?  Wink

« Yanıtla #13 : Ocak 13, 2008, 10:50:08 ÖÖ »
İlahiyat

Grup İlahiyat

Onursal Üye

*

Üye No : 8

Konu  : 1344

Rep Puanı: 63

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

mavi kardeş güzel yorum yapmışsın   Afro                                                                                                                  
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 01:56:55 ÖS Gönderen: bengisu » Logged

« Yanıtla #14 : Ocak 15, 2008, 01:05:23 ÖÖ »
IreM

Çalışkan Üye

Üye No : 6

Konu  : 1131

Rep Puanı: 277

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Arkadaşlar fazla merak iyi degildir.Bırakın bazı gizemler bozulmasın ve hep öyle kalsın.Aslında şu forumda şahsen tanımadığımız herkes gizemli.Bence böyle güzel coolsmiley
« Yanıtla #15 : Mayıs 10, 2008, 08:20:51 ÖS »
sagopa

Hayalet Üyeler

Yeni Üye

*

Üye No : 235

Konu  : 15

Rep Puanı: 2

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar
SaGoPa KaJmEr

SİTENİZ ÇOK GÜZEL ALLAH HEP SİZİNLE OLSN   gizemliyazar kim bilmiyorum ama allah ondan razı olsun böyle bi site kurdugu için   

¢єναρℓαяıмα ѕσяυℓαя ѕσя∂υкçα ѕαgσρα αğℓαя..
« Yanıtla #16 : Mayıs 31, 2008, 08:08:23 ÖS »
sagopa

Hayalet Üyeler

Yeni Üye

*

Üye No : 235

Konu  : 15

Rep Puanı: 2

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar
SaGoPa KaJmEr

S.a  Ramazan... Cuma günü... Cuma vakti... Cami... Cemaat tek tük camiye girmekte. İmam kürsüde... Girenlerin arasında... O... Hızır... Hızır a.s. da genç ihtiyar arasında onlardan biri gibi gidiyor bir köşeye oturuyor. Kürsüde imam sohbete başlıyor... Hızır'ın yanına kırklarında bir adam gelip oturuyor. Cami yavaş yavaş dolmakta...

Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanıyor, ha uyudu ha uyuyacak. Hızır a.s. adamı dürtüklüyor:

- Uyuyacaksın, der. Adam:

- Uyumam, beni rahat bırak.

Hızır a.s. ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adam ha uyudu ha uyuyacak, bir daha dürtükleyerek:

- Uyuyacaksın dedim, der. Adam:

- Ben de sana uyumam, beni rahat bırak dedim. Rahat bırak beni. Rahat bırak yoksa, Hızır olduğunu söylerim. Buradan çıkamazsın. Bu kalabalık sakalında bir tel bırakmaz.

Hızır a.s. susar ve gözlerine kapar, boynunu büker Allah'a yönelerek:

- Ya Rabbim! Bu nasıl iştir. Bu kulun benim kim olduğumu bildi. Bu nasıl iştirki bendeki listede bunun ismi yok.

Cevap gelir:

- Sana verilen listede beni sevenlerin isimleri var. O ise benim sevdiklerimden...
Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. İş sevilenlerden olmak...

¢єναρℓαяıмα ѕσяυℓαя ѕσя∂υкçα ѕαgσρα αğℓαя..
« Yanıtla #17 : Temmuz 12, 2008, 02:48:36 ÖS »
Ece_

Ziyaretçi

Selamun aleykum.Kendini iyi tanıtmışsın gizemli yazar.Arkadasların hepside genelde yaşı merak ediyorlar.Yaş o kadar da mühim değil aslında.Baksanıza ALLah sevgisiyle dolu bi yürek var.İnsaLLah son nefesimizde,hem gizemli yazar hemde biz böyle iman suuruyla ölürüz.
« Yanıtla #18 : Eylül 04, 2008, 10:07:16 ÖS »
NesLiNuR

Co-Admin

Onursal Üye

*

Üye No : 403

Konu  : 1857

Rep Puanı: 110

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

gizemli yazar kendini bence çok iyi tanıtmış daha fazlasına bencede gerek yok önemli olan kalbinin güzelliğini görebilmek yüzünün değil Wink
zaten kalbi güzel olanında yüzüne yansır Wink
« Yanıtla #19 : Ekim 10, 2008, 03:56:20 ÖS »
ZeNdE_Ru

Çalışkan Üye

Üye No : 64

Konu  : 439

Rep Puanı: 50

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

ya yaşını yüzünü napacaksınız önemli olan icraatları konuşması değilmi siz onlara bakın fazla merak ii değildir hem arkadaşlar ha ben merak ediyormuyum gizemli yazarı asla neyini merak ediyimki oda allahın kulu bizim gibi biraz ilmi yönde bizden üstün işde...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc
|Basit Görünüm|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|yemek tarifleri |
Design by Humanporkrind
Bu Sayfa 0.429 Saniyede 49 Sorgu ile Oluşturuldu

Web sitemizdeki konular ve konu başlıkları Editörlerimiz tarafından incelenmekte, Warez Program ve Serial arşivi gibi illegal olan dosyaları silmekteler. Gözümüzden kaçırdığımız veya göremediğimiz illegal konuları İletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Açılan Bütün başlık ve içerikler üyelerin kendilerine ait olup sitemiz sorumluluğunda değildir.

Counter