« : Aralık 05, 2007, 05:40:14 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2007, 02:24:15 ÖS » |
|
|
saol sevgli gizemliyazar. inş seni hep böyle tanırız fotoğraflar baya tatlıymış bu arada
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 01:55:30 ÖS Gönderen: bengisu »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2007, 04:13:53 ÖS » |
|
|
resımlerden anlasılan kuckken baya hayta bırıymıssın 
|
|
|
|
|
|
İmza Atmasını Bilmiyorum Parmak Basabilirim ?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2007, 02:24:01 ÖÖ » |
|
|
fotografta çok tatlı çıkmışsın ve kendini tanıtımında süper ama tek kafama takılan soru yaş?teşekkürler seni tanımak çok güzeldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2007, 02:28:27 ÖÖ » |
|
|
ya bide şimdiki halini göre bilsek arkadaşlar ben şimdiki halini ve yaşını merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 10, 2007, 02:33:40 ÖÖ » |
|
|
Çok teşekkürler ve mutlu bir gelecek dileklerimle!..Hoş ve sağlıcakla kal ..söylesem.. İşte bak, sen ve ben.. Bilmem, nasıl söylesem Selâm ve sevgilerimle, Gönülden teşekkür Diyerek söylesem? Alm-i Sır
|
|
|
|
|
|
KALBİME!
Aşk, bir mühür basmak ise kalbe Bende seni mühürledim kalbime. Alem-i Sır
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2007, 05:31:41 ÖS » |
|
|
Paylaşım için Sagol!!! Allah razı olsun... ( Fazla Merak İyi Değildir Arkadaşlar) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2007, 04:17:44 ÖS » |
|
|
haklısın ama insan ginede merak ediyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 11, 2007, 06:35:54 ÖS » |
Eylülde gel demiştim
|
sağol gizemli yazar kendini tek kelimeyle harika anlatmışsınn ben aslında fazla merak etmiyorum seni hayalimde canlandırdığım gibi kalmanı istiyorum açıkçası. resimlerdede çok tatlısın ayrıca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 11, 2007, 06:54:09 ÖS » |
|
|
saol kendini tanıttığın için bende merak etmiyorum seni önemli olan kalbinin temizliği
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 12, 2007, 09:20:35 ÖS » |
*Gittin AMA Bitmedin*
|
VAlla ben merak etmiyorum desem yalan our COk hemde merak ediyorum yani Yasi kac? Filan insan merak ediyor istemeyerekte olsa bende öyle GÜzel anlatmissinda birde simdiki halini koysan tam oalcak  Kizma ha bana aglarim yoksa 
|
|
|
|
|
|
B€n bir başkasını sahiplenirk€n S€n bir başkasının gözl€rin€ bakacaksın ... Yıllar böyl€ akıp giderk€n Sanmaki b€nsiz mutlu olacaksın !!!  gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim hep yanında.. çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takma..
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 13, 2007, 12:22:15 ÖÖ » |
|
|
Gizemlidir ne yapsa yeridir adı üstünde gizemli işte merak edin ben şahsen fazla merak etmem kendisini zaman geçtikçe tanıcaksınız belki daha yakından kimbilir? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 13, 2008, 10:50:08 ÖÖ » |
|
|
mavi kardeş güzel yorum yapmışsın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 01:56:55 ÖS Gönderen: bengisu »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ocak 15, 2008, 01:05:23 ÖÖ » |
|
|
Arkadaşlar fazla merak iyi degildir.Bırakın bazı gizemler bozulmasın ve hep öyle kalsın.Aslında şu forumda şahsen tanımadığımız herkes gizemli.Bence böyle güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 10, 2008, 08:20:51 ÖS » |
SaGoPa KaJmEr
|
SİTENİZ ÇOK GÜZEL ALLAH HEP SİZİNLE OLSN gizemliyazar kim bilmiyorum ama allah ondan razı olsun böyle bi site kurdugu için
|
|
|
|
|
|
¢єναρℓαяıмα ѕσяυℓαя ѕσя∂υкçα ѕαgσρα αğℓαя..
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mayıs 31, 2008, 08:08:23 ÖS » |
SaGoPa KaJmEr
|
 |
|
|
S.a Ramazan... Cuma günü... Cuma vakti... Cami... Cemaat tek tük camiye girmekte. İmam kürsüde... Girenlerin arasında... O... Hızır... Hızır a.s. da genç ihtiyar arasında onlardan biri gibi gidiyor bir köşeye oturuyor. Kürsüde imam sohbete başlıyor... Hızır'ın yanına kırklarında bir adam gelip oturuyor. Cami yavaş yavaş dolmakta...
Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanıyor, ha uyudu ha uyuyacak. Hızır a.s. adamı dürtüklüyor:
- Uyuyacaksın, der. Adam:
- Uyumam, beni rahat bırak.
Hızır a.s. ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adam ha uyudu ha uyuyacak, bir daha dürtükleyerek:
- Uyuyacaksın dedim, der. Adam:
- Ben de sana uyumam, beni rahat bırak dedim. Rahat bırak beni. Rahat bırak yoksa, Hızır olduğunu söylerim. Buradan çıkamazsın. Bu kalabalık sakalında bir tel bırakmaz.
Hızır a.s. susar ve gözlerine kapar, boynunu büker Allah'a yönelerek:
- Ya Rabbim! Bu nasıl iştir. Bu kulun benim kim olduğumu bildi. Bu nasıl iştirki bendeki listede bunun ismi yok.
Cevap gelir:
- Sana verilen listede beni sevenlerin isimleri var. O ise benim sevdiklerimden... Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. İş sevilenlerden olmak...
|
|
|
|
|
|
¢єναρℓαяıмα ѕσяυℓαя ѕσя∂υкçα ѕαgσρα αğℓαя..
|
|
|
« Yanıtla #17 : Temmuz 12, 2008, 02:48:36 ÖS » |
|
|
Selamun aleykum.Kendini iyi tanıtmışsın gizemli yazar.Arkadasların hepside genelde yaşı merak ediyorlar.Yaş o kadar da mühim değil aslında.Baksanıza ALLah sevgisiyle dolu bi yürek var.İnsaLLah son nefesimizde,hem gizemli yazar hemde biz böyle iman suuruyla ölürüz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Eylül 04, 2008, 10:07:16 ÖS » |
|
|
gizemli yazar kendini bence çok iyi tanıtmış daha fazlasına bencede gerek yok önemli olan kalbinin güzelliğini görebilmek yüzünün değil  zaten kalbi güzel olanında yüzüne yansır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Ekim 10, 2008, 03:56:20 ÖS » |
|
|
ya yaşını yüzünü napacaksınız önemli olan icraatları konuşması değilmi siz onlara bakın fazla merak ii değildir hem arkadaşlar ha ben merak ediyormuyum gizemli yazarı asla neyini merak ediyimki oda allahın kulu bizim gibi biraz ilmi yönde bizden üstün işde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|