|||-> BaŞaRı TaBLoSu <-|||
Haftanın Üyesi Haftanın Moderatörü Haftanın Yöneticisi
Haftanın Üyesi : haftanın üyesi aranmaktadır
Haftanın Moderatörü : haftanın moderatörü aranmaktadır
Haftanın Yöneticisi : Armagan
+ GizEmLiyAzaR Kültür ve Sanat Dünyası | İslam, Hadis-i Şerifin Önemi,Amel - papatyanın faydaları ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! ,emo nickler, kapalı gelinlikler, Dini Konular, hadisin önemi, İtikat, kpss baraj puan, Aile Hayatı, şarkı sözleri ,İsrail Lanet Üzerine OLSun!!! , İslam ( Dini ) Programlar » Forum » Eğlence-Mizah » Anı Ve İtiraflar
 itiraflar buraya

Biz Bir Kültür SAnat Sitesiyiz ama size ilim sitesi olarak ilimdunyasi.com u öneririz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: itiraflar buraya  (Okunma Sayısı 627 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Kasım 25, 2007, 09:09:23 ÖS »
İlahiyat

Grup İlahiyat

Onursal Üye

*

Üye No : 8

Konu  : 1344

Rep Puanı: 63

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

hadi buraya itiraf yazalım içimizde kalmasın Smiley

« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2007, 12:00:46 ÖÖ »
grinch1987

Çalışkan Üye

Üye No : 42

Konu  : 590

Rep Puanı: 33

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

itiraf ediyorum ne yazıkki aygülün çenesi benden daha düşük Sad

İmza Atmasını Bilmiyorum Parmak Basabilirim ?
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2007, 03:32:14 ÖS »
IreM

Çalışkan Üye

Üye No : 6

Konu  : 1131

Rep Puanı: 277

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

iTİRAF EDİYORUM HEPİNİZ BİR HARİKASINIZ alkış
« Yanıtla #3 : Aralık 07, 2007, 08:43:30 ÖS »
İlahiyat

Grup İlahiyat

Onursal Üye

*

Üye No : 8

Konu  : 1344

Rep Puanı: 63

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

bende ediyim itiraf biliyorum  Cheesy  hey bak

« Yanıtla #4 : Aralık 07, 2007, 08:59:26 ÖS »
empus

Acemi Üye

**

Üye No : 26

Konu  : 136

Rep Puanı: 11

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

itiraf ediyorum gizemli yazarın ustune cok geldım ama benım de gerekcelerım var ....

Hayatta kalmakla yaşamak arasında büyük bir fark var,yaşıyorum demek için çaba sarfetmek gerekir...enaz bikere denemeli hele bu aşk ise asla vazgeçmemeli...
« Yanıtla #5 : Aralık 07, 2007, 11:42:19 ÖS »
rapper_girl

Çalışkan Üye

Üye No : 46

Konu  : 126

Rep Puanı: 36

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar
Becausé Lovéd Mé__**

itiraf ediyorum sitenin en küçüğü bnm Cry Cry

Annneeee vitrindeki ayıyı istiyorum çnKü (eski) sevgiLime benziYoo! xD
« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2007, 08:20:00 ÖS »
nlbnt

Yeni Üye

*

Üye No : 99

Konu  : 29

Rep Puanı: 5

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

itiraf  ediyimmi
itiraf edecem
itiraf etmek üzereyim
her an itiraf edebilirim
i-ti-raf-e-di-yo-rum
(itiraf edecek bişey bulsam edecemde... !!)
 Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided
liseye giderken ara sıra trene kacak biniyodum
itiraf ettim 
« Yanıtla #7 : Aralık 14, 2007, 05:20:46 ÖS »
OrHaNGazi

Çalışkan Üye

Üye No : 90

Konu  : 455

Rep Puanı: 61

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

itiraf ediyorum sitenin en büyüğü benim var mı benden daha büyük olan Grin
« Yanıtla #8 : Aralık 14, 2007, 05:40:05 ÖS »
ZeNdE_Ru

Çalışkan Üye

Üye No : 64

Konu  : 439

Rep Puanı: 50

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

itiraf ediyorum ki ben yapmadım
« Yanıtla #9 : Aralık 14, 2007, 05:41:07 ÖS »
grinch1987

Çalışkan Üye

Üye No : 42

Konu  : 590

Rep Puanı: 33

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

itiraf ediyorum ki ben yapmadım

ne yapmadın kı sen ? merak ettım sımdı walla Cheesy tasvib etmiyorum hayır

İmza Atmasını Bilmiyorum Parmak Basabilirim ?
« Yanıtla #10 : Aralık 15, 2007, 11:23:17 ÖÖ »
ZeNdE_Ru

Çalışkan Üye

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

işde diyomya ben yapmadım o yaptı o zorladı beni aklımdan bile geçmiyodu ama sonunda mecbur kaldım yaptım
« Yanıtla #11 : Şubat 07, 2008, 09:51:48 ÖÖ »
ZeNdE_Ru

Çalışkan Üye

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Polis polis olalı böyle işkence yapmadı Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ’taraftar taraftar olalı böyle çile çekmedi’ dedirten bir ’polis işkencesi’yaşandığı ortaya çıktı

F.Bahçe-G.Saray maçı öncesi olay çıkartan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını aynı nezarethaneye tıkan polisler, maç baylayınca 10-15 dakikada bir gol diye bağırmışlar. Taraftarlar, "kim attı?, kim attı?" diye sorunca da cevap vermemişler...

FORTİS Türkiye Kupası çeyrek final maçında geçen hafta karşı karşıya gelen Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ’taraftar taraftar olalı böyle çile çekmedi’dedirten bir ’polis işkencesi’yaşandığı ortaya çıktı. Ancak ’işkence’ye maruz kalanlar, Fenerbahçe Stadı’ndaki taraftarlar değil; maç öncesi olay çıkartıp, polis tarafından aynı nezarethaneye konulan bir grup Fenerli-Cimbomlu fanatik...

İtiraf com’a yazılınca ortaya çıktı

Tarihe geçecek komik işkence itiraf.com’a yazılan bir itirafla kayda geçti. Manitoba rumuzuyla siteye yazan kişi, Cimbom fanatiği arkadaşının ’maç kaç kaç bitti?’sorusuyla Türk polisinin işkence konusunda nasıl devrim yaptığını öğrendiğini söylüyor. İşte o işkence: Haftasonu oynanan F.Bahçe-G.Saray maçı öncesi birkaç küçük sorun sebebiyle karakola alınan ve maç boyunca karakolda tutulan arkadaşımın anlattıklarını size aktarmak ve herkesi yepyeni bir işkence tekniğiyle tanıştırmak istedim. Fenerli, Cimbomlu ayrımı yapılmadan aynı nezarete kapatılanların önce saat, telefon ve kimliklerine el konulmuş.

Fanatikleri çıldırtan çığlıklar

O sırada maçın başlamasını bahane eden bütün polisler ortadan kaybolmuş. Aradan 10 dakika geçmeden içeriden ‘Goool!’ çığlıkları yükselmiş. Tabii nezarethanedekiler parmaklıklara yapışıp ’Kim attı? Kim attı?’diye bağırmaya başlamış. Cevap veren olmamış. 10-15 dakika geçmiş ortalık yine ’Goooll!’ nidalarıyla yıkılmış. Nezarettekiler çıldırmış tabii. ’Abi Allah rızası için kim attı söyleyin’diye yalvaranlar olmuş. Yine cevap verilmemiş. Bu durum gollerin sayısı beşi buluncaya kadar sürmüş. Gol sesleri hep aynı polislerden çıkınca içerdekiler 5 golü de aynı takımın attığını düşünmüş. G.Saraylı arkadaşım düşünmeye başlamış, “Biz Kadıköy’de Fener’e beş atabilir miyiz? Sanmam. Öyleyse golleri biz yedik’diyerek içleri içlerini yemiş. Hatta paranoyadan birbirlerine saldırma noktasına gelmişler. Bazıları kendileri-ni iyice kaybetmiş, ’Kaç kaç lan bu maç?’diye başlarını parmaklıklara vuruyorlarmış. İçlerindeki şüphe hepsini öldürüyormuş. Nihayet işkence hakemin düdüğüyle birlikte sona ermiş. Polisler gelip arkadaşımı ve diğerlerini serbest bırakmış. Çıkar çıkmaz aradı arkadaşım ve skoru sordu. ‘0-0’ dedim. Cevabı duyunca kendinden geçti. Her ne kadar arkadaşıma çok üzülsem de polise hayran kaldım. Hem işe de yaramış. Arkadaşım bir daha maç öncesi en ufak tartışmaya karışmamaya yeminli.”
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2008, 09:54:23 ÖÖ Gönderen: aloen_89 » Logged
« Yanıtla #12 : Mart 12, 2009, 11:10:31 ÖS »
zumral

Acemi Üye

**

Üye No : 282

Konu  : 43

Rep Puanı: 2

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Bu konu oncelerden acilmis olmasina ragmen,arkadaslarin yazdiklarini okurken bende bir itirafimi sizinle paylasmak istedim.Bundan yaklasik 14 veya 15 sene evvel ben kiz kuran kursunda,hocalari kendinden bezdirmis sivri zeka bir talebe idim.6 katli bir medresemiz var,yemekhane bodrumda. Birde yemekhanenin mutfaginin altinda etleri muhafaza icin buyuk bir buzluk var.Demir kapiyla aciliyor oda kadar buyuk.Oraya biricik arkadaslarim,humeyra ve haticeyle girip,yagli pembe boyayla buzlugun duvarina cok sevdigim bi hocamin ismini kocaman harflerle yazmistim.Koca kursta ondan baska Asiye isminde kimse olmadigi icin,kendisinin kast edildigini okuyan herkes anlamisti.Hocamiz kopurdu tabi.Bide oyle siradan bi hoca degil,otoriter,saygili edepli,buyuk hocalarimizdan biri olan bir hanimefendiydi.Ben kuran kursundan cikana kadar iki arkadasim haric kimseye bisey demedik,sir olarak kaldi.Kotu birsey yapmamistik,yalniz ayip olmustu.Cesaret edip ben yaptim diyememistim.Hocamin gozunden dusmektense,kor kuyuya girmeyi tercih ederdim.Oyle bir aniydi iste,simdi hatirladim.Insan gencken ne kadar bos seylerle ugrasiyormus.
Hocama ne arkadaslarima burdan selamlar... smitten

Guluslerimi bir araya getir
O zaman hickiriklarimi duyarsin...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc
|Basit Görünüm|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|yemek tarifleri |
Design by Humanporkrind
Bu Sayfa 0.369 Saniyede 43 Sorgu ile Oluşturuldu

Web sitemizdeki konular ve konu başlıkları Editörlerimiz tarafından incelenmekte, Warez Program ve Serial arşivi gibi illegal olan dosyaları silmekteler. Gözümüzden kaçırdığımız veya göremediğimiz illegal konuları İletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Açılan Bütün başlık ve içerikler üyelerin kendilerine ait olup sitemiz sorumluluğunda değildir.

Counter