« Yanıtla #20 : Mart 11, 2009, 10:58:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Mart 11, 2009, 11:02:10 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #22 : Mart 11, 2009, 11:04:14 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Mart 11, 2009, 11:10:29 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Mart 12, 2009, 12:56:44 ÖS » |
|
|
Konusacak cok seyi olan bir kadin susuyorsa,sessizligi sagir edici olabilir...
|
|
|
|
|
|
Guluslerimi bir araya getir O zaman hickiriklarimi duyarsin...
|
|
|
« Yanıtla #25 : Mart 12, 2009, 12:58:55 ÖS » |
|
|
Yalan ne kadar hizli olursa olsun,gercek onu mutlaka yakalayip gecer... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Mart 12, 2009, 01:01:45 ÖS » |
|
|
Hadi ben kucukken bilincsizce miknatis yuttum,herkezde demirmi yuttu,gelen yapisiyoo,giden yapisiyooo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Mart 12, 2009, 01:02:41 ÖS » |
|
|
Eskiden ekmek aslanin agzindaydi,simdi aslanda ac... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Mart 12, 2009, 01:07:01 ÖS » |
|
|
Ey kahve rengi gozlerine tutuldugum cocuk.Eger seni cok sevdigimi kanitlamami istersen bulutsuz bir gecede gokyuzune bak.Gorebildigin binlerce yildizdan her biri sana gonderilmis opucuklerdir...  Kimse yanlis anlamasin,bahsedilen cocuk 6 yasinda ve hayatimda onemli bir yer almakta. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Mart 12, 2009, 10:49:50 ÖS » |
Eylülde gel demiştim
|
Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : Mart 12, 2009, 11:14:45 ÖS » |
Eylülde gel demiştim
|
Derdi sen olmayan derman olurmu. sevdası sen olmayan sevgi bulurmu. huzuru sende bulan daha ne arar. gönlünü sana veren sensiz olurmu. (canım mesaj kutunu boşaltırmısın cevap yazıyorum gitmiyo) zumral
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : Ocak 13, 2010, 05:45:10 ÖS » |
*Gittin AMA Bitmedin*
|
Güzelliğin on par'etmez Bu bendeki aşk olmasa Eğlenecek yer bulaman Gönlümdeki köşk olmasa
Bekle dedi gitti Ben beklemedim, o da gelmedi... Ölüm gibi bir şey oldu Ama kimse ölmedi...
Yüregim agir yarali derinden, Yanmaz artik istesemde yeniden. Çok yaralar sardi kalbim ama, bu yara kapanirmi bilemem. Beni bırakıp giderken bakmadın arkana. Şimdi aglayan gözlerle çıkma karşıma. Seni af etmem edememde asla
NELERE KATLANDI BU YÜREK BUNADA KATLANIR ELBET NE ACILAR ÇEKTİ BU YÜREK BUNADA ALIŞIR ELBET..!
|
|
|
|
|
|
B€n bir başkasını sahiplenirk€n S€n bir başkasının gözl€rin€ bakacaksın ... Yıllar böyl€ akıp giderk€n Sanmaki b€nsiz mutlu olacaksın !!!  gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim hep yanında.. çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takma..
|
|
|
« Yanıtla #32 : Ocak 13, 2010, 05:54:09 ÖS » |
*Gittin AMA Bitmedin*
|
qeLen qiden ßeni yoRmaz..qiden hiçßir sey ßna koymaz..! Eskiden \'\'serserim!!\'\' derdin bana aşıkcasına şimdi \'\'serseri\'\' diyorsun bana sokakta kalmışcasına ....bir insanı herhangi biri kırabilir,ama birtek sevdiği acıtabilir.. Seni Severiyorum Diyenleri Cok Duyduk Adam Gibi Seveni Coook Zor Bulduk!!! Hani unutmak bir mumun ömrü kadardı. Kaç mum eridi gözlerimin önünde hayalini eritemedi hiçbiri. Dostum dediğim sırtımdan vurdu,aşkım dediğim satışı koydu...
|
|
|
|
|
|
B€n bir başkasını sahiplenirk€n S€n bir başkasının gözl€rin€ bakacaksın ... Yıllar böyl€ akıp giderk€n Sanmaki b€nsiz mutlu olacaksın !!!  gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim hep yanında.. çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takma..
|
|
|
« Yanıtla #33 : Ocak 15, 2010, 10:36:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #34 : Ocak 30, 2010, 07:25:57 ÖS » |
|
|
|
|